O nás

Naše firma Auto Hemala vznikla již v roce 1990 jako nezávislý servis automobilů a zahájila svoji činnost na ulici Loděnické v Pohořelicích.

Milníkem v naší činnosti se v roce 1995 stala certifikace na prodej a servis italských vozů značky FIAT. Tehdejší prodejna korespondovala s nově vznikající modelovou řadou automobilů, mezi které neodmyslitelně patří první PUNTO. Následovala stavba nové karosárny s lakovnou. Ihned po zahájení provozu jsme v roce 1998 začali používat ekologicky šetrné, vodou ředitelné barvy a získali tak mnoho cenných zkušeností. Při dalším rozšíření provozu jsme přidali mycí linku a v roce 2006 jsme otevřeli nový autosalon s interiérem podle aktuálních trendů a obhájili tak náročný autorizační proces.

V rámci dlouhodobého projektu naší expanze následovala výstavba autosalonu ve Znojmě, který byl otevřen 17. ledna 2011. V těchto nových prostorách našli své místo značky FIAT, FIAT PROFESSIONAL a ALFA ROMEO.

Neustálé zkvalitňování naší práce dokládá i široké spektrum poskytovaných služeb, mezi které patří pneuservis, rychloservis, autopůjčovna, úvěrové a leasingové poradenství, zprostředkování pojištění motorových vozidel, vyřizování pojistných událostí, profesionální čištění, mytí a další služby pro motoristy.

Díky stabilnímu a kvalifikovanému personálu jsme schopni splnit očekávání zákazníků a můžeme se hrdě řadit mezi nejdéle fungující dealery značky Fiat v Česku. Děkujeme všem našim stálým a věrným zákazníkům, kteří sympatizují se značkou FIAT a ALFA ROMEO tak jako my a současně vítáme všechny nové příznivce v našich řadách.